Området

Det vilde Vesterhav

Blokhus Strand

Blokhus Natur Camping ligger mellem Blokhus strand og Rødhus strand. Blot 2 km fra pladsen finder I det vilde og betagende Vesterhav. Her kan I nyde det hvide sand, det klare, blå hav og de høje klitter.

På Blokhus strand finder du blandt andet følgende faciliteter: Bilkørsel, parkering, kiosk/café, toilet, livredder i sommerperioden samt velegnede områder til windsurfing. Derudover kan du fra 1. maj til 30. september opleve de ikoniske hvide, små strandhuse.

Blot 5 km fra pladsen finder I Rødhus Strand, der er en perle med brede, hvide strandarealer. Her har I bl.a. mulighed for: at køre bil, parkere, besøge kiosk/café, benytte dig af toilet samt anvende velegnede områder til windsurfing. Denne strand er desuden godt besøgt af naturister.

Læs mere

Aktiviteter for hele familien

Blokhus Klitplantage & Gateway Blokhus

Ved Blokhus ligger Klitplantagen, hvor der er gode muligheder for friluftsoplevelser med spændende aktiviteter for hele familien. Uanset vejret, så er der dejligt i skoven. Plantagen er 642 ha og størstedelen er skovbevokset. Med sin beliggenhed i et udpræget udflugts- og turistområde er plantagen også godt besøgt året rundt.

Der er adgang til de afmærkede vandreture ca. 100m fra Blokhus Natur Camping. Turene er afmærket med farvede pile (metaltrekanter) på lave pæle. 

Gateway Blokhus er indgangsportalen til masser af naturoplevelser som f.eks. en god vandre- og løbetur i klitplantagen eller en hyggelig stund omkring bålet. Og her findes blandt andet en nyanlagt 8 km mountainbikerute, motionssti, flere vandreruter og en naturlegeplads af høj kvalitet. 

Læs mere