Faciliteter

Få det store overblik

Pladskort, bygninger og faciliteter

På vores pladskort kan du få et overblik over pladsens natur, indretning og faciliteter. Nederst på kortet finder du ikoner, der beskriver en bygning eller facilitet. Brug kompasnålen for at orientere dig om retning og beliggenhed.

Klik her for at se pladskort (PDF)

Blokhus Natur Campings faciliteter

  • Køkkenhave - direkte fra jord til bord. I køkkenhaven kan du frit hente friske krydderurter og grøntsager til maden. 
  • Legeplads, BMX-bane, krolf, multibane med asfaltunderlag, pannabane, Nerf Gun, fugle og meget mere.
  • Handicap- og familievenlige toiletter og baderum, fuldt udrustet fælleskøkken og vaskerum, fællesstue og bålhytte samt tømmeplads.

Få det store overblik

Plads til hygge, samvær og afslapning

Den store servicebygning
Her finder du handicapvenlige familiebaderum, herre- og dameafdeling med toiletter, brusere og soigneringsrum samt afdeling for småbørn med børnetoilet, børnebruser og  puslebord.

Herudover finder du også fuldt udrustet fælleskøkken og vaskeri. Vaskeri kan benyttes mod betaling, og det er muligt at købe vaskepulver i receptionen. På nordsiden af bygningen finder du tømmepladsen både for autocampere og for kemiske toiletter fra campingvogne.

Den mindre servicebygning
Ved hytterne findes vores mindre servicebygning. I denne er der familiebaderum, toiletafdeling for herrer og damer. NB. Denne bygning er ikke handicapvenlig.

Den gamle stald- og ladebygning
Her findes vores hyggelige fællesstue og aktivitetsrum, med god mulighed for fællesspisning, et spil eller kaffe. Udenfor fællesstuen findes terrasse og bålhytte, og i vores aktivitetskalender kan du se, hvilke aktiviteter vi har planlagt i bålhytten.

Ved fodboldbanen
Er der etableret et område til Byg-selv-overnatning. På arealerne nord for campingpladsen er desuden et rekreativt område og en sø. Området vil i de kommende år blive udviklet og udvidet med nye overnatningsmuligheder.