Om os

Om Blokhus Natur Camping

KOM TÆT PÅ VILD NATUR

Hos Blokhus Natur Camping kan du overnatte midt i naturen. Du er tæt på følelsen af “vildt”, men altid i nærheden af en servicebygning.

”Det må gerne være vildt, men det behøver ikke at være det,” er vores motto.

Historien bag

Campingpladsen har haft flere navne og har også haft sin storhedstid med både bistro og lørdagsbal. Men det er så længe siden, at de fleste har glemt det.

Vi har arbejdet med pladsen og fornyet det slidte og fundet de mange muligheder for at skabe noget helt unikt og spændende. En anderledes og mere autentisk måde at holde komfortabel ferie midt i naturen. En naturplads, hvor du som gæst kan føle dig alene i naturen, være primitiv og lave mad på bål, men samtidig have nem og bekvem adgang til moderne faciliteter som toilet og bad.

Naturresort

Det tager tid at udvikle en traditionel campingplads til en naturplads, for naturen tager den tid den har brug for. Men vi nyder at følge processen i naturens måde at vende tilbage på. 

I den første del inddrog vi den del af vores store areal, der har været campingplads gennem mange år. Her tilbyder vi overnatning i bjælkehytter, retrohytte, Safari telte og naturskjul. 

I anden del arbejder vi på at gøre campingarealet mere vildt. Vi lader græsset gro, planter flere buske og træer, og når det er muligt, lader vi de døde træer blive, så insekterne og de dyr, der fanger dem, kan bo her. Vejene bliver snoede, så vi får skabt nogle små private ”rum” i naturen. På den måde kan du overnatte i din egen vogn eller telt og samtidig få fornemmelsen af at være alene i naturen. Bliv ikke overrasket, hvis der står et rådyr udenfor dit telt i de tidlige morgentimer.

I næste del arbejder vi os videre på vores store arealer nord for campingpladsen. Her har vi i et samarbejde med Dansk Kyst og Naturturisme skabt en plan for placering af et større antal hytter og anden overnatningsmuligheder. Alle typer vil blive indrettet med eget tekøkken, toilet/bad og udendørs møbler, så du virkelig kan nyde den omkringliggende natur. Desuden vil der være fri adgang til bålhytte og velfærdsbygninger.

Har du som gæst ønske om en tur på hesteryg, har vi 2 rideskoler lige i nærheden, som tilbyder ture i området.

Kommer man i større grupper og ønsker special-arrangementer, så er vi også klar til at hjælpe, men vær opmærksom på, at det vil være nødvendigt at booke i god tid.