Covid-19

Sådan prøver vi at undgå smittespredning.

Kære gæster på Blokhus Natur Camping

Velkommen til sæson 2020 😊

Det bliver et helt specielt år i år. Helt sikkert et år, der vil blive skrevet i historiebøgerne og på de nye kort til alle quizspillene. Det bliver et år vores børn og børnebørn vil fortælle deres børn og børnebørn om. Og de fortællinger skal helst blive så positive som muligt.

Covid-19 bremser, forhindrer og ændrer i vores og jeres liv og dagligdag. Men virussen skal på ingen måde forhindre jer og os i at få et godt campingår.

Det er vi fast besluttede på!

 

Det kræver bare lidt af os alle. Vi skal nemlig have nye vaner. Men heldigvis er det ikke så vanskeligt 😊

For at forhindre smittespredning har vi fået rigtig mange påbud og regler fra politi og sundhedsmyndigheder, og dem prøver vi at efterleve ved at lave følgende fokus punkter for jer:

  • Kødannelse ved toiletter og bad skal være udenfor bygningen.
  • Der skal sprittes af, FØR du tager fat i dørhåndtaget og går ind. Husk at vaske og spritte dine hænder INDEN du går ud igen.
  • I er velkomne i reception/butik, men helst så lidt som muligt. Ring i stedet for til os i åbningstiden. Vær opmærksom på at der er meget begrænsede åbningstider. Se opslag ved receptionen.
  • Lad være med at samles i større grupper og lad være med at gå på besøg i forteltene.
  • Bliv hjemme hvis I føler jer syge, eller ved I er smittet med Covid-19.
  • Overvej om det er en god idé at tage på camping, hvis I er i risikogruppen. Selv om vi alle vil gøre, hvad vi kan for at passe på jer, så findes der ingen garantier.
  • Fælleskøkken og Fællesstue er åbne, men med begrænsninger.
  • Legepladsen er åben, men hjælp jeres børn og børnebørn med at lege og opføre sig hensigtsmæssigt.

Læs opslagene i bygningerne og følg med på Facebook, så I hele tiden er opdaterede med situationen på Blokhus Natur Camping

Som sagt bliver det et meget anderledes campingår, men vi har besluttet, at Covid-19 ikke skal tage campinglivet fra os, og vi vil sammen med jer skabe de gode fortællinger.

 

Tusinde tak fordi I er her. Tak for jeres positive indstilling til det hele. Vi glæder os til en sæson sammen med jer.

#vistårsammen #fælleskampmodcorona #vielskercamping

 

Mange kærlige hilsner fra

Irena, Ivar, Michelle, Lykke

Inge og Karsten